Kirkkonummelaisten hyvän olon
puolesta kohta 30 vuotta.

Ajankohtaista

Ajankohtaista asiaa Kirkkonummen Liikuntakeskuksen tapahtumista, palveluista, alennuksista ja muista asioista.

 • 16.03.2020
  Koronavirus -info 16.03.2020

  Kirkkonummen Liikuntakeskus toimii normaalisti


  16-03-2020
  Suomen hallitus tiedotti uusista rajoituksista ja ohjeistuksista koronavirustilanteeseen liittyen. Tiedotustilaisuudessa ilmoitettiin muun muassa, että kunnan ja valtion kulttuuri- ja liikuntapalvelut sulkevat ovensa ja että hallitus suosittelee myös yksityisen ja kolmannen sektorin toimijat toimivat samoin.

  Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY toteaa:
  - Yksityisen sektorin kuntosalit voivat olla edelleen auki, kun varmistetaan, että asiakkailla on mahdollisuus pitää etäisyyttä muihin asiakkaisiin.
  - Pukuhuoneissa jäsenten tulee välttää lähikontaktia muihin asiakkaisiin. 


  THL suosittelee harrastustoiminnan välttämistä ja painottaa erityistä tarkkuutta käsihygieniassa sekä riskiryhmien huomioimisessa. Treenien osalta on hyvä käyttää omaa harkintaa ja huomioida viranomaisten ohjeet. Mikäli tunnet lieviäkään oireita, on ehdottomasti parempi jättää treenit hetkeksi väliin. Kehitys ei kaadu parin viikon taukoon, mutta sairaana treenaaminen voi aiheuttaa ylimääräistä harmia sekä sinulle että kanssatreenaajille. Pidetään yhdessä huolta toistemme treeneistä ja terveydestä.


  Kirkkonummen Liikuntakeskus toimii normaalisti päivittäin klo 05.00-24.00 ja ryhmäliikunnassa voimassaolevan viikko-ohjelman mukaisesti. Ryhmäliikunnassa muutamme ryhmäkoon 10 henkilöön. Asiakkaan tulee varata paikkansa ryhmäliikuntatunnille sähköisen varausjärjestelmän kautta. 


  Seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeita ja toimimme niiden mukaisesti.  Lue lisää
 • 19.12.2019
  ALOITUSTARJOUS

  Aloitustarjous on uusille ja palaaville asiakkaille. Uusi/palaava asiakas on henkilö, jolla ei ole ollut meillä minkäänlaista harjoittelusopimusta vuoden 2019 aikana. Käytössäsi on tammikuun loppuun asti kolme kuntosalia päivittäin klo 05.00-24.00; Wellness Gym, Fitness gym Heavy ja Gym sekä ryhmäliikuntatunnit (lukuunottamatta VIP-tunteja). Avainkortti aktivoidaan voimaan heti/vastaanottomme aukioloaikana. Tarjousajan loputtua asiakkaalla on mahdollisuus jatkaa tauotta VIP -jäsenenä ilman liittymismaksua (100 €) tai kuntosalijäsenyydellä ilman liittymismaksua. Aloitustarjous aktivoidaan aiemmin hankitulle avainkortille. Mikäli sinulla ei ole aiemmin hankittua avainkorttia (hinta 10€), niin se tulee ostaa aloitustarjouksen lisäksi .


  Palvelemme normaalisti ma-ke klo 17-19. Voit myös sopia palveluajan muuksi ajankohdaksi Tarja 040 7274551.


  Tervetuloa liikkumaan!  Lue lisää
 • 16.09.2019
  MyHobby/nuorten ilmaiset kuntosalivuorot

  SAA JAKAA - KERRO ETEENPÄIN - NUORET LIIKKUMAAN

  MyHobby ilmaiset kuntosalivuorot seuraavasti:
  - tiistaina 2006 klo 17.00-18.00
  - keskiviikkona 2005 klo 17.00-18.00
  - keskiviikkona 2004 klo 18.00-19.00
  Ryhmissä on vielä tilaa ja mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Vuorot alkavat heti tammikuun alussa 7. ja 8.1. 2020.

  Ilmoittaudu etu- ja sukunimi & ryhmän tunnus (04/05/06)
  asiakaspalvelu@kirkkonummen-liikuntakeskus.net tai tekstiviestillä 0407274551 Tarja.

  Tervetuloa!

  Lue lisää
 • 07.08.2019
  Spinningiä 1 eurolla

  Uusi tehokas liikuntamuoto

  Spinning on hauskaa, tehokasta, polttaa kaloreita ja ei edellytä aikaisempaa osaamista. Euron spinning on suunnattu lajia aloittaville. Tunnilla opastetaan säätämään pyörä itselle sopivaksi ja opetetaan erilaisia ajotekniikoita sekä ajo-otteita. Varusteiksi ota mukaan sisäkengät, juomapullo ja hikipyyhe. Varaathan itsellesi pyörän ennakkoon varausjärjestelmästämme ja saavu paikalle ajoissa.

  Tunnit jatkuvat taas vuoden vaihteen jälkeen. Seuraa varausjärjestelmää.

  Tervetuloa

  Lue lisää
 • 01.02.2019
  Nuorisokortti 32€/kk

  Nuorisokortti

  Nuorisokortilla pääsee kuntosaleille ja ryhmäliikuntaan. Nuorisokortilla voi harjoitella sen kalenterivuoden loppuun, joilloin nuori täyttää17 vuotta. Nuorisokortti on toistaiseksi voimassaoleva sopimus, jossa irtisanomisaika on 1 kk. Nuorisokortilla on helppo lähteä kokeilemaan, miltä kuntosaliharjoittelu tai vaikkapa spinning tuntuu. Alaikäraja 14 on suositus, josta joustamme tarvittaessa (keskustellaan vanhempien kanssa). Nuorisokortti tulee verkkokauppaamme myyntiin, josta sen voi helposti ostaa (&kulkukortin) ja aloittaa harjoittelun. Vastaanottomme antaa aloittaessa kulkukortin kanssa jäsenyyssopimuksen ja e-laskutilausohjeet mukaan. Nuorten kohdalla suosittelemme myös aloituskonsultaatioajan varaamista turvallisen harjoittelun takaamiseksi.

  Osta nuorisokortti verkkokaupastamme.

  Vastaanottomme palvelee ma-to klo 17.00-20.00, puh. 09 298 9383.

  Kirkkonummen Liikuntakeskus, Munkinmäentie 19.

  Lue lisää
 • 31.01.2019
  Tutustumistarjous 99€/3kk

  Hintapommi kuntosalille ja ryhmäliikuntaan 

  Oletko aloittamassa tai onko edellisestä harjoittelustasi kulunut jo useita kuukausia? Tämä tarjous on juuri sinulle.

  Hintapommi oikeuttaa kuntosalien vapaaseen käyttöön 3 kk:n ajan päivittäin klo 05.00-24.00 sekä ryhmäliikuntatunneille (lukuunottamatta VIP-tunteja.  Tämä tarjous on uusille ja palaaville asiakkaille asiakkaille. Uusi/palaava asiakas on henkilö, jolla ei ole ollut meillä minkäänlaista harjoittelusopimusta vuoden 2018 aikana. Voit ostaa Hintapommin suoraan verkkokaupastamme ja ilmoittamalla maksun yhteydessä korttisi numeron, aktivoimme korttisi voimaan heti suorituksen saavuttua. Voit ostaa korttisi vastaanotostamme ma-to klo 17-20. Tarjousajan loputtua asiakkaalla on mahdollisuus jatkaa tauotta VIP -jäsenenä tai kuntosalijäsenenä  ilman liittymismaksua (100 €). Tarjous on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle eikä yhdistää muihin tarjouksiimme. Osta Tutustumistarjous verkkokaupasta tai vastaanotosta.

  Siirry verkkokauppaamme  .

  Treeni kutsuu!

  Lue lisää
 • 01.01.2019
  Kirkkonummen kunnan työntekijöille kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelut jatkuvat 2020

  Tarjoamme monipuolisia liikuntapalveluja. Meillä pääset liikkumaan itsenäisesti kuntosaleillamme joka päivä klo 5.00-24.00. Tarjoamme myös laajan valikoiman ryhmäliikuntatunteja viikko-ohjelmamme mukaisesti. 

  Meillä Kirkkonummen kunnan työntekijät huomioidaan erikseen. Tee 2020 liikuntasuunnitelma kuntoon ja ota yhteyttä. Lähetä meille työsähköpostistasi tarjouskysely, niin lähetämme paluupostissa hinnat sinulle tiedoksi. Samalla vastaanottomme saa tiedoksi luvan myydä sinulle kuntosali-/ryhmäliikuntakortin erikoishintaan.

  "HYVIN PYYHKII KUNNON YSTÄVÄ"

  asiakaspalvelu@kirkkonummen-liikuntakeskus.net

  Lue lisää
 • 25.02.2018
  Perhekortti

  Perhekortista esimerkkejä kuukausimaksusta, jos kaksi korttia samoilla liikuntapalveluilla:

  - toistaiseksi voimassaolevat kuntosalijäsenyydet (ei sitoutumista) 56€ + 28€
  - vuoden kuntosalisalijäsenyys 49€ + 24,50€
  - vuoden VIP -jäsenyys (kuntosali+ryhmäliikunta) 56€ + 28€

  Perhekortissa yksi kortti voi olla pelkästään kuntosalille ja muut kortit voivat sisältää myös ryhmäliikunnan. Perhekorttiin voidaan liittää useita kortteja -50% etua käyttäen.

  Lue lisää
 • 18.01.2018
  PT startti kehonkoostumusmittauksella

  Kesä se siellä odottaa meitä muutaman kuukauden päässä. Olisiko nyt hyvä ponnistaa liikkeelle tai laittaa omat tavoitteet kuntoon? Voin auttaa sinua esim. kehonkoostumusmittauksen tulosten perusteella antamalla työkaluja tavoitteiden saavuttamiseksi. Tuhdin tietoannoksen lisäksi voin laatia henkilökohtaisen tarjouksen sinulle tarvittavista lisäpalveluista sekä kuntosali/ryhmäliikuntakortista.

  Ota yhteyttä tarja.kuusijarvi@kirkkonummen-liikuntakeskus.net tai soita 0407274551.

  Lue lisää
 • 08.06.2016
  KUNTOSALI -jäsenyys ilman sitoutumista

  KUNTOSALI -jäsenyys

  Kuntosalijäsenyys on yksi vaihtoehto sinulle, joka et halua sitoutua vuoden sopimukseen ja mikäli et ole ryhmäliikunnasta kiinnostunut. Monipuoliset kuntosalimme ovat käytettävissäsi päivittäin klo 05.00-24.00. Ystävällinen henkilökunta on paikalla ma-pe klo 17.00-20.00. Personal Trainerimme opastavat ja valmentavat ajanvarauksella. Personal Trainereihin pääset tutustumaan sivustoltamme.

  Salilla hikoilun jälkeen on ihana rentoutua mieltä ja kehoa hellivässä infrasaunassa. Infrasaunan miellyttävä lämpö rentouttaa, vilkastaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa poistaen elimistöstä haitallisia kuona-aineita. Lisäksi infrasauna hellii ihoa, lievittää monenlaisia kipuja sekä nopeuttaa kehon palautumista. Infrasauna on kaikkien asiakkaidemme käytössä maksutta

  Voit hankkia jäsenyyden saapumalla vastaanottoomme ma-pe klo 17.00-20.00. Voit vaihtoehtoisesti liittyä jäseneksi ilman liittymismaksua asioimalla verkkokaupassamme.

  Treeni kutsuu!

  Lue lisää

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Yhteystiedot

Kirkkonummen Liikuntakeskus
Munkinmäentie 19
Sisäänkäynti: Apotintie/Luostarinrinne
02400 KIRKKONUMMI
Puh. 09 298 9383 (ma-pe klo 17-20)
Fax. 09 298 9383
asiakaspalvelu@kirkkonummen-liikuntakeskus.net

Kuntosalit ovat avoinna joka päivä klo 05.00 - 24.00
Henkilökuntamme on paikalla arkisin klo 17.00 - 20.00