Kirkkonummelaisten hyvän olon
puolesta yli 30 vuotta.

Tutustumistarjous 19,90/kk & kesäkortti 4 kk/99,00 €

Kirkkonummen Liikuntakeskus tarjoaa monipuoliset ja laajat kuntosaliharjoittelumahdollisuudet. Runsaan laitevalikoiman, useamman veto- ja penkkipaikan ansiosta harjoittelu on sujuvaa. Kuntosalilla on huomioitu niin aloittelijat, kuntoutujat kuin myös jo kokeneet harjoittelijat. Kuntosali ovat jaettu neljään alueeseen erilaisin harjoittelupainotuksin mm. kevyempään ja raskaampaan harjoitteluun. Lisäksi käytössä on myös infrapunasauna. Personal trainerit ovat apunasi. Kuntosalipalvelut ovat avainkorteilla käytössä päivittäin klo 05.00 - 24.00. 

 

Tutustumiskortti 1 KK 19,90 €
Tutustuminen 1 kuukauden harjoitteluoikeus kuntosalille. Tarjous uusille ja palaaville, joilla ei ole ole jäsenyyttä ollut viimeisen 12 kk:n aikana. Tarjous ei koske alle 18 vuotiaita. Siirry ostoksille KUNTOKAUPPA

 

Kesäkortti 31.8.24 asti 99,00 €                                             

KESÄ - Mikä ihana syy aloittaa treenit Kirkkonummen Liikuntakeskuksessa. Palvelumme ovat käytössäsi päivittäin klo 5.00-24.00. Meillä treenaat kahdessa kerroksessa ja käytössäsi on laaja laitevalikoima, joten aikasi ei kulu jonottamiseen. Nyt tarjoamme uusille asiakkaille huikean kesäkampanjan, jolla treenaat koko kesän erikoishintaan. Kesäkortin päätyttyä voit siirtyä suoraan jäsenyyteen ilman liittymismaksua. Siirry ostoksille KUNTOKAUPPA

 

Käytössäsi on tarjousajan kolme hyvin varusteltua kuntosalia päivittäin klo 05.00-24.00; Wellness-kuntosali, Fitness kuntosali ja Heavy Gym vapaapainosali sekä painopakkalaitepuoli. 

Maksettuasi tutustumiskuukauden + avainkortin, saavu vastaanottoomme Munkinmäentie 19, ma tai ke klo 17-19 noutamaan korttisi. Sen jälkeen voit harjoitella kuntosalilla päivittäin klo 05.00-24.00. Mikäli sinulla on aiemmin ostettu avainkortti, niin kirjoita maksun lisätietoihin korttisi numero. Tarjous on myynnissä toistaiseksi ja se on henkilökohtainen. Tarjous ei koske alle 18 vuotiaita. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiimme.

Tutustumiskuukauden jälkeen voit jatkaa tauotta jäsenyyttäsi ilman liittymismaksua.

 


Tervetuloa treenaamaan!