Koronavirus -info 16.03.2020

Kirkkonummen Liikuntakeskus toimii normaalisti

16-03-2020
Suomen hallitus tiedotti uusista rajoituksista ja ohjeistuksista koronavirustilanteeseen liittyen. Tiedotustilaisuudessa ilmoitettiin muun muassa, että kunnan ja valtion kulttuuri- ja liikuntapalvelut sulkevat ovensa ja että hallitus suosittelee myös yksityisen ja kolmannen sektorin toimijat toimivat samoin.

Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY toteaa:
- Yksityisen sektorin kuntosalit voivat olla edelleen auki, kun varmistetaan, että asiakkailla on mahdollisuus pitää etäisyyttä muihin asiakkaisiin.
- Pukuhuoneissa jäsenten tulee välttää lähikontaktia muihin asiakkaisiin.

THL suosittelee harrastustoiminnan välttämistä ja painottaa erityistä tarkkuutta käsihygieniassa sekä riskiryhmien huomioimisessa. Treenien osalta on hyvä käyttää omaa harkintaa ja huomioida viranomaisten ohjeet. Mikäli tunnet lieviäkään oireita, on ehdottomasti parempi jättää treenit hetkeksi väliin. Kehitys ei kaadu parin viikon taukoon, mutta sairaana treenaaminen voi aiheuttaa ylimääräistä harmia sekä sinulle että kanssatreenaajille. Pidetään yhdessä huolta toistemme treeneistä ja terveydestä.

Kirkkonummen Liikuntakeskus toimii normaalisti päivittäin klo 05.00-24.00 ja ryhmäliikunnassa voimassaolevan viikko-ohjelman mukaisesti. Ryhmäliikunnassa muutamme ryhmäkoon 10 henkilöön. Asiakkaan tulee varata paikkansa ryhmäliikuntatunnille sähköisen varausjärjestelmän kautta.

Seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeita ja toimimme niiden mukaisesti.